WHY YOUR LOVE IS WORTH THE INVESTMENT

Jag väljer att kalla detta för en investering, för bilder är något som du har för hela livet. Minnen som är ovärderliga. Bilder är guld värt!

Fundera på vilket av mina upplägg som passar dig bäst och känn dig fri att skicka ett mail med dina frågor!

Det går också bra att köpa ett presentkort på bokningssidan.

Läs nedan om de olika paketen.

en investering

Har ni precis blivit familj eller växer barnen alldeles för fort. Stanna tiden med en familjefotografering. Som mamma vet jag att det INTE blir många bilder på ALLA tillsammans så därför uppmuntrar jag alltid föräldrarna att vara med på bilderna. Vi gör ett mysigt äventyr och ni får fina bilder i olika konstellationen och på hela familjen samlad. Jag följer barnens mönster och tillsammans blir det mycket lek, mys och skratt.

I priset ingår minst 100 väl utvalda bilder, redigerade och levererade i ett digitalt webbgalleri.                               Se fler alternativ nedan

5900 kr för 1- 1,5 timma

Familjefotografering

7900 kr för 1,5-2 timmar

Är ni flera syskon som önskar ta bilder på era familjer samtidigt? Kanske ni vill ge bort bilder till far eller morföräldrar. Eller kanske är det just så att ni vill ha bilder tillsammans med dem. Ta med storfamiljen på en fotografering och fånga underbara bilder i olika konstellationer tillsammans med er och barnbarnen. En spännande upplevelse som de/ni kommer att uppskatta för alltid. 

Storfamiljsfotografering

4900 kr för ca 30 min

Är till för dig som är:

-Gravid och bara vill ha några bilder på dig och magen
-Ensamstående förälder
-Bara vill ha porträtt på barnen.

Familj mini

Vill du ha något annat än mobilbilder på dig och din partner, vill du ha några fler bilder än bara uppställda på midsommar, på en konsert eller tillsammans med andra. 
Jag älskar att fota par och att skapa en rolig stund. Jag har massa idéer på vad vi kan hitta på. Jag kan inte nog uppmuntra er till att boka en fotografering tillsammans med din kärlek och jag är mer än gärna det tredje hjulet på denna date!

I priset ingår minst 100 väl utvalda bilder, redigerade och levererade i ett digitalt webbgalleri.

4900 kr FÖR EN TIMMA

parfotografering

startar på 20 000 kr för 6 timmar

Skall ni gifta er!?? I love love love weddings. Och jag är så ärad för alla bröllop som jag har fått vara en del av! Skicka en förfrågan så mailar jag alla mina olika upplägg på bröllopspaket! 

Bröllopsfotografering

"Hej igen! Vill skriva till dig och igen tacka så mycket för vår fotografering, nu när jag sansat mig lite efter första lyckoruset ☺️ Bilderna är mer än jag och vi vågat hoppats på och är helt, helt underbara! De blev verkligen precis så som jag önskade och jag blir helt lycklig varenda gång jag ser dem ♥️😍 Att få bli mamma är det absolut finaste och bästa som hänt mig. Och som jag skrev till dig första gången, livet just nu är så fantastiskt och underbart, samtidigt som det går i en sån fart och är fullt av måsten och allt vad det innebär att vara småbarnsförälder. Ofta tänker jag att jag vill stoppa tiden, ta in all kärlek och allt det lilla som egentligen är så stort. Du fångade just det jag vill minnas med den här tiden. Kärleken och lyckan i att vara en familj, och vår kärlek till varandra. Att vi fyra tillsammans är det finaste jag nånsin kunnat önska mig och drömma om. TACK Olivia! Jag är så glad att vi valde dig att ta bilderna och jag är också så glad att vi tog bilder på de två olika platserna, det blir verkligen två olika typer av bilder. Du är bäst!"

"Du fångade just det jag vill minnas med den här tiden."

Kind words