WHY YOUR LOVE IS WORTH THE INVESTMENT


Jag väljer att kalla detta för en investering, för bilder är något som du har för hela livet. Minnen som är ovärderliga. Bilder är guld värt!

Fundera på vilket av mina upplägg som passar dig bäst och känn dig fri att skicka ett mail med dina frågor!

er investering

startar på 16 000 kr för 4 timmar

Skall ni gifta er!?? I love love love weddings. Och jag är så ärad för alla bröllop som jag har fått vara en del av! Skicka en förfrågan så mailar jag alla mina olika upplägg på bröllopspaket! 

Bröllopsfotografering

barn- / Familje
fotografering

Har ni precis blivit familj eller växer barnen alldeles för fort. Stanna tiden med en fotografering. Som mamma vet jag att det INTE blir många bilder på ALLA tillsammans så därför uppmuntrar jag alltid föräldrarna att vara med på bilderna. Vi gör ett mysigt äventyr och ni får fina bilder i olika konstellationen och på hela familjen samlad. Jag följer barnens mönster och tillsammans blir det mycket lek, mys och skratt.

I priset ingår 5 stycker bilder men ni har självklart möjlighet att köpa till fler bilder.

fr 4400 kr för 1- 1,5 timma

Vill du ha något annat än mobilbilder på dig och din partner, vill du ha några fler bilder än bara uppställda på midsommar, på en konsert eller tillsammans med andra. 
Jag älskar att fota par och att skapa en rolig stund. Jag har massa idéer på vad vi kan hitta på. Jag kan inte nog uppmuntra er till att boka en fotografering tillsammans med din kärlek och jag är mer än gärna det tredje hjulet!

I priset ingår 5 stycker bilder men ni har självklart möjlighet att köpa till fler bilder.

fr 3900 kr FÖR EN TIMMA

Porträtt & par
fotografering

Du upplevdes som en väldigt lugn och säker person vilket gav oss trygghet så vi kunde slappna av. Fotograferingstillfället kommer vi alltid att minnas som en mysig stund där vi kunde koncentrera oss på varandra. Det kändes som vi hade känt dig länge fast vi bara hade träffats en gång innan bröllopet. Vi är otroligt nöjda med alla bilder och har gjort en canvas tavla, en förstoring och en fotobok på alla bilder från dig så vi kan njuta av bilderna varje dag.."

"Vi kan njuta av bilderna varje dag"

Kind words