LET´S DO THIS!

Jag är så nyfiken på att höra dina önskningar och vad ni är ute efter för typ av fotografering. För mig är det också spännande att få höra lite mer om er och vad som för er just hit.
När du tittar på mina bilder så vill jag att du skall känna. Känna glädjen, äventyret, kärleken. Bilderna vi skapar skall ge er minnen för livet och ge dig en känsla av värme i kroppen. Först vill jag att du skall veta att nästan alla mina kunder säger att de känner sig ovana framför kameran men att de efteråt kände att de faktiskt hade väldigt kul. Många människor kan ta fina bilder men det finns många olika stilar och arbetssätt så för mig är det viktigt att just vi klickar. Läs gärna mer om mig och mina paket för att känna att jag är er fotograf. 

Jag ser så mycket fram emot ert mail!

Jag blir så glad att du tagit dig hit!
Skicka en förfrågan nedan.
Jag vill höra er story! 
Berätta hellre för mycket än för lite!

JUL  27
AUG  10, 24
sep   14, 28
okt   
nov   
dec   

jan   
FEB  
mar 23
apr  
maj  24, 25
jun  8, 15, 29

Just nu bokade datum

BRÖLLOP 2024

Jag bokar nästan bara 2 bröllop i månaden och jag tar rätt få långväga bröllop men det går alltid bra att höra av sig oavsett! Det går också bra att boka bröllop på vardagar.
 Jag ser fram emot ert mail!

berätta vilka ni är och vad ni önskar med era bilder:

Hur hittade du mig?

varför mig och mina bilder?

status? 

INSTAGRAMKONTO:

vart kommer ni ifrån?

VART VILL NI FOTA?

ÖNSKAT DATUM:

Telefonnummer

Email:

Hur gamla är ni?

ERA namN:

Typ av fotografering:

Bokningsformulär

Har jag inte svarat inom 48 timmar skicka gärna ett mail så att jag inte missar er förfrågan!

Tack för din förfrågan!

Efter er bokningsförfrågan så kan vi höras på telefon eller gärna facetime. Jag vill gärna lära känna er lite först. Vi pratar om dagen, livet och hur jag kan fånga era bilder på bästa sätt!

Let´s be friends first

Hur går
bokningen
av bröllop Till?

01

Vi har fått en god kontakt och ni är redo att gå vidare med mig som er fotograf. Skicka ett mail så snart ni bestämt er och jag återkommer med ett avtal som bekräftar er bokning och en bröllopspdf full med massa info och tips inför dagen som kan vara bra att ha!

Avtal + info

Vi fotografer uppskattar om ni hör av er oavsett om ni väljer att gå vidare med en annan fotograf. Don´t let us hang people!

Hur går
bokningen till?

02

Alla mina större bröllopspaket inkluderar en gratis provfotografering i samband med att vi ses och tar en fika. Under fikan pratar vi om era planer och under fotograferingen får ni känna på hur det är att stå framför kameran.

Date + Provfotografering

Hur går
bokningen till?

03

Dagen är äntligen här då ni skall gifta er och jag är peppad att stå vid er sida, allt från att smyga runt i kulisserna till att vara framme för att rätta till slöjan eller håret. Let´s get you married now!

Bröllopet

Hur går
bokningen till?

04

MedDelande till mig Olivia

Personlig Hälsning till mottagaren

Summa

Typ av fotografering:

PRESENTKORT

Vill du ge bort ett presentkort på en fotografering? Jag kan inte tänka mig en finare gåva att ge bort!

Till
- det kommande brudparet
- de nyförlovade
- jubilaren
- den gravida
- den nyblivna familjen
- mor- och farföräldrarna,
- till din partner

När jag har fått ert mail återkommer jag med mer info om fotograferingen, villkor för köp av presentkort samt info om faktura.
Fyll i uppgifterna nedan:


Presentkort

Till:

Från:

Värde:

Hälsning:

Har jag inte svarat inom 48 timmar skicka gärna ett mail så att jag inte missar er förfrågan!

Tack för din förfrågan!

Olivia <3 Dina bilder hjälper mig att sätta ord på vad jag känner för våra barn. Att få "se mig själv" som mamma på bilderna har gett mig en annan dimension på vår relation. Gör det ännu mer tydligt, konkret för mig att vi hör ihop, är en enhet.
TACKTACKTACK!

"Har gett mig en annan dimension."

Kind words

"Bättre än
vad vi ens
kunde drömma om"

"Olivia tog helt fantastiska bilder av vår familj! Alla kände sig avslappnade & det var faktiskt riktigt roligt. Resultatet blev långt mycket mer & bättre än vad vi ens kunde drömma om. Tack!"

Kind words

"Hej igen! Vill skriva till dig och igen tacka så mycket för vår fotografering, nu när jag sansat mig lite efter första lyckoruset ☺️ Bilderna är mer än jag och vi vågat hoppats på och är helt, helt underbara! De blev verkligen precis så som jag önskade och jag blir helt lycklig varenda gång jag ser dem ♥️😍 Att få bli mamma är det absolut finaste och bästa som hänt mig. Och som jag skrev till dig första gången, livet just nu är så fantastiskt och underbart, samtidigt som det går i en sån fart och är fullt av måsten och allt vad det innebär att vara småbarnsförälder. Ofta tänker jag att jag vill stoppa tiden, ta in all kärlek och allt det lilla som egentligen är så stort. Du fångade just det jag vill minnas med den här tiden. Kärleken och lyckan i att vara en familj, och vår kärlek till varandra. Att vi fyra tillsammans är det finaste jag nånsin kunnat önska mig och drömma om. TACK Olivia! Jag är så glad att vi valde dig att ta bilderna och jag är också så glad att vi tog bilder på de två olika platserna, det blir verkligen två olika typer av bilder. Du är bäst!"

"Du fångade just det jag vill minnas med den här tiden."

Kind words