FAMILJ

Har ni precis blivit familj eller växer barnen alldeles för fort. Stanna tiden med en familjefotografering. Som mamma vet jag att det INTE blir många bilder på ALLA tillsammans så därför uppmuntrar jag alltid föräldrarna att vara med på bilderna. Vi gör ett mysigt äventyr och ni får fina bilder i olika konstellationen och på hela familjen samlad. Jag följer barnens mönster och tillsammans blir det mycket lek, mys och skratt.


I alla paket ingår:

+ tillgång till ett privat online-galleri i ett år
+ fri användning av bilderna privat
+ Bilderna är väl redigerade i färg och några i svartvitt.

Se alternativ nedan

Stanna tiden som är nu tillsammans med din partner och barn. Bilder som får er att minnas för alltid. Innan fotograferingen får ni en guide med massa info om plats, klädval och vad man kan tänka på inför och under er fotografering. Allt för att ni skall känna er lite mer lugna och trygga framför kameran.
Tillsammans väljer vi en plats som ni gillar och som kan skapa en vacker bakgrund, känsla och fint ljus. Jag eftersträvar mycket mys lek och rörelse. Fokus är på er som familj och era relationer.
Mina ledord för denna fotografering är: Detaljer, relationer, ögonblick, lek och mys.

I priset ingår minst 100 väl utvalda bilder, redigerade och levererade i ett digitalt webbgalleri.

5900 kr för 1- 1,5 timma

Familjefotografering

Läs mer här


                              

7900 kr för 1,5-2 timmar

Är ni flera syskon som önskar ta bilder på era familjer samtidigt? Kanske ni vill ge bort bilder till far eller morföräldrar. Eller kanske är det just så att ni vill ha bilder tillsammans med dem. Ta med storfamiljen på en fotografering och fånga underbara bilder i olika konstellationer tillsammans med er och barnbarnen. En spännande upplevelse som de/ni kommer att uppskatta för alltid. 

Storfamiljsfotografering

I priset ingår minst 100 bilder som jag har valt ut och redigerat. Jag ger er ett stort antal så att ni själva kan välja ut just era favoriter och guldkorn för alla i familjen.

Läs mer här


                              

4900 kr för 30 min

Är till för dig som är:

-Gravid och bara vill ha några bilder på dig och magen
-Ensamstående förälder
-Bara vill ha porträtt på barnen.

Familj mini

Läs mer här


                              

4900 kr för ca 30 minuter
max 2 personer

En av de få saker jag ångrar i livet är att jag inte bokade en gravidfotografering. Med fokus på magen. Känslorna. Detaljerna. Bara vi två i väntan på att bli familj.

Bilder som får en att minnas en väldigt speciell tid i livet. 
Oavsett hur du mår så finns det en förväntan och något väldigt vackert att fånga under graviditeten. 

Den bästa tiden för fotografering är när du är i V 28-35.

Gravidfotografering

Läs mer här


                              

5900 kr för ca 1-1,5

Varje fotografering är unik och speglar er kärlek, toner och val av plats.
Jag kommer gärna hem till er och förevigar ert lilla liv på er trygga plats. Det går också bra att eventuella syskon är med. Detta är en familjefotografering <3

Nyföddfotografering

Läs mer här


                              

Vill du ha något annat än mobilbilder på dig och din partner, vill du ha några fler bilder än bara uppställda på midsommar, på en konsert eller tillsammans med andra. 
Jag älskar att fota par och att skapa en rolig stund. Jag har massa idéer på vad vi kan hitta på. Jag kan inte nog uppmuntra er till att boka en fotografering tillsammans med din kärlek och jag är mer än gärna det tredje hjulet på denna date!

I priset ingår minst 100 väl utvalda bilder, redigerade och levererade i ett digitalt webbgalleri.

4900 kr FÖR EN TIMMA

parfotografering

Gå till parbilder >

Läs mer här


                              

"Hej igen! Vill skriva till dig och igen tacka så mycket för vår fotografering, nu när jag sansat mig lite efter första lyckoruset ☺️ Bilderna är mer än jag och vi vågat hoppats på och är helt, helt underbara! De blev verkligen precis så som jag önskade och jag blir helt lycklig varenda gång jag ser dem ♥️😍 Att få bli mamma är det absolut finaste och bästa som hänt mig. Och som jag skrev till dig första gången, livet just nu är så fantastiskt och underbart, samtidigt som det går i en sån fart och är fullt av måsten och allt vad det innebär att vara småbarnsförälder. Ofta tänker jag att jag vill stoppa tiden, ta in all kärlek och allt det lilla som egentligen är så stort. Du fångade just det jag vill minnas med den här tiden. Kärleken och lyckan i att vara en familj, och vår kärlek till varandra. Att vi fyra tillsammans är det finaste jag nånsin kunnat önska mig och drömma om. TACK Olivia! Jag är så glad att vi valde dig att ta bilderna och jag är också så glad att vi tog bilder på de två olika platserna, det blir verkligen två olika typer av bilder. Du är bäst!"

"Du fångade just det jag vill minnas med den här tiden."

Kind words

Olivia <3 Dina bilder hjälper mig att sätta ord på vad jag känner för våra barn. Att få "se mig själv" som mamma på bilderna har gett mig en annan dimension på vår relation. Gör det ännu mer tydligt, konkret för mig att vi hör ihop, är en enhet.
TACKTACKTACK!

"Har gett mig en annan dimension."

Kind words

Jag strävar efter att ha levererat era bilder inom 2-4 veckor efter en porträttsession. Leveranser kan också påverkas av hög- och lågsäsong och hur mitt liv ser ut för tillfället. Jag skickar era högupplösta bilder på en länk där ni kan ladda ner dom till era datorer eller mobiler. Ni har tillgång till ert bildgalleri i ca 1 år. 


Leverans

Vilken tid är bra att fota?

Fundera på om ni önskar fota inomhus / utomhus, i grönska, i stan eller på en speciell plats som betyder något. Jag har mina guldställen så fråga gärna om ni vill ha hjälp att välja plats. 

var skall vi fota någonstans?

Om det är strålande sol så är det önskvärt att fota när solen går ner. Det ger finast ljus och inte så hårda skuggor i era ansikten. Men det GÅR såklart också att fota i strålande sol eller kanske leta sig in i skugga! 

Förslagsvis någon gång mellan v 28-35

När är det bra att fota gravidmagen?

Jag tycker det är så kul med kläder och hur det faktiskt kan spela stor roll för att skapa en viss känsla i en bild. Jag kommer skicka en PDF med info och inspo för olika sessioner som ni kan läsa och inspireras av. Jag rekommenderar alltid varma och naturnära toner. Dessa toner går hem i de flesta miljöer och ger även tidlösa bilder. Jag vill inte att kläderna tar fokuset från människorna så undvik kläder med för skarpa mönster, färger och tryck.

Vad skall vi ha på oss?

Vi hörs alltid när det närmar sig själva datumet vi bokat för att stämma av hur vädret ser ut. Om ni inte önskar fotas i regn hittar vi en annan dag. Och självklart får vi omboka om ni eller jag blir sjuk.

Vad gör vi om det regnar eller någon blir sjuk?

Om man är obekväm framför kameran

Jag får ofta höra detta and I feel you! Det kan vara konstigt och väldigt obekvämt att stå framför kameran men det är något som jag jobbar med hela tiden. Mitt bästa tips är att våga le och vara sig själv! Jag kommer leda er genom fotograferingen med olika tips och trix som ni kan göra och när ni väl släpper loss och vågar bjuda på era känslor så kommer vi skapa magi tillsammans. När ni bokar mig skickar jag över en PDF med info som kan hjälpa er med just detta!  Det kan också vara kul att hitta på något eller ta med rekvisita som förgyller stunden. Tex en bok eller picknick.

Åka flakmoppe med matchande hjälmar
Cykla, gå med cykeln, kanske en fin korg, plocka blommor, en utflykt
Cykla tandem
Ta med en gitarr till fotograferingen
Göra en eld
Grilla korv/marschmallows
Gå på Liseberg
Äta sockervadd
Äta frukost i stan eller hemma vid köksbordet
Strosa på stan
Glasscafé
Pizza vid havet
Dansa i regnet
Ta en kaffe på ett mysigt café i stan
Ro en båt
Plocka svamp
Bergsklättra
Hänga i solnedgången på en strand
Kanske bada, med badkläder eller vanliga
Ha en picknick
Hoppa i sängen
Ta en drink på ett hotell (parfoto)
Fria till din partner!

Förslag på vad man kan hitta på under en fotografering om man vill göra något extra:

 BRA ATT TÄNKA PÅ