Fantastiskt att ni planerar bröllop och så roligt att ni har hittat hit. Jag älskar bröllop och att få skapa minnena på bild som ni bär med er för resten av livet. Gifter ni er litet eller stort spelar ingen roll. Jag vill hjälpa er att minnas er speciella dag!


BRÖLLOP

Jag har tre paket men önskar ni något skräddarsytt efter eran dag och önskemål skicka bara en förfrågan och berätta mer så mailar jag min prislista med mer information om vad som ingår.

Bröllopspaket 2024

I det här paketet fotar jag i 6 sammanhängande timmar. Ex first look, porträtt, följet, vigsel, gratulationer, gruppbilder och liten del av minglet.

22 000 kr

6 timmar

8 timmar

10 timmar

I det här paketet fotar jag i 8 sammanhängande timmar. Ex förberedelser, first look, porträtt, följet, vigsel, gratulationer, familjebilder, mingel och en inledande del av middagen.


27 000 kr

I det här paketet fotar jag i 10 timmar. Ex förberedelser, first look, porträtt, följet, vigsel, gratulationer, gruppbilder, mingel och en stor del av middagen inkl golden hour.

32 000 kr

Ni fyller i en bokningsförfrågan där ni berätta lite om er och er dag. Ju mer desto bättre. Skriv gärna vart ni har planerat gifta er och om ni har något visst tema eller stil på ert bröllop. Lantligt, bohemiskt, klassiskt, romantiskt, citybröllop osv. Om jag är ledig ert datum så återkommer jag med min prislista med ytterligare information och är ni fortsatt intresserade så bokar vi in ett samtal. 

Steg för steg med fotografen

1. Bokningsförfrågan

Ett inledande samtal på facetime där vi bekantar oss lite. Ni får berätta lite om er, hur ni träffades och vilka ni är. Allt för att jag skall kunna få en bild av er och göra mitt jobb på bästa sätt. Sen får ni berätta om era planer och förväntningar inför dagen och har ni några frågor eller funderingar så vill jag gärna hjälpa till på bästa sätt. 

2. samtal

Har vi fått en god kontakt och ni önskar gå vidare med er bokning så skriver vi avtal och jag skickar en fakturan på bokningsavgiften samt min stora bröllops-PDF med massa info och tips inför er dag och för att jag skall kunna föreviga den på bästa sätt.

3. Bokning- yey!

I alla mina större paket ingår en provfotografering innan bröllopet där vi ses och kan ta en fika för att sen låta er känna på hur det är att stå framför kameran. (gäller i Göteborg på en vardag)  Ni får även ca 50 bilder från denna fotografering som ni gärna får använda er utav i samband med bröllopet om ni vill. 

Några veckor innan bröllopet skickar jag ut ett mail med frågor för att samla ihop all information som jag behöver för att vara med på er dag. Sista veckan stämmer vi av om det är några ändringar och hur vädret ser ut.

4. date och Provfotografering

Dagen är äntligen här då ni skall gifta er och jag är peppad att stå vid er sida, allt från att smyga runt i kulisserna till att vara framme för att rätta till slöjan eller håret.
Let´s get you married now!

5. ER BRÖLLOsdag!

Några dagar efter bröllopet får ni en tjuvkik på några bilder från dagen, i ett webbgalleri, för er att dela med vänner och familj.
Efter ca 8 veckor får ni slutleveransen av alla bilder från er stora dag!
Ni får minst 50 bilder/timma, noggrant redigerade i färg och några i svartvitt.

6. Leverans

"Olivia❤️ Vi har nu kollar igenom alla våra bilder flertal gånger och vi får inte nog. Du har verkligen fångat så många magiska ögonblick under vår dag som gör att vi kan återuppleva den på nytt. Till och med känslorna som vi hade under dagen kommer tillbaka när vi ser bilderna😭 Vi är så glada att du var vår bröllopsfotograf och alla brudpar som bokat dig som fotograf framöver kan skatta sig lyckliga❤️ Du skapar magi 🌟 Stor kram från herr och fru Gustafson"

"Du har verkligen fångat så många magiska ögonblick."

Kind words

mer Bröllopsbilder >

Bilder fotade och redigerade av mig,  tagna åt Ingrid T. Studio

• hur många bilder får vi?

• kan vi få bilderna i raw (oredigerade)?

• hur går betalningen till?

• vad händer om du tex blir sjuk på vår bröllopsdag?

• vad händer om vi ställer in/bokar om vårt bröllop?

• vad innebär en provfotografering?

• NÄR FÅR VI VÅRA BILDER?

• vad gör vi om det regnar?

• vad är en first look?

• vad är golden hour?

• fotar du något annat?

Frågor och svar

Kontakta mig

Alla fotograferingar är olika och det beror på hur länge vi fotograferar men jag skickar alltid med allt som jag ser kan vara utav värde för er. Minst 50 bilder/h.

Detta är ett ypperligt tillfälle för er att prova på att vara framför kameran innan er stora dag. Provfotograferingen ingår i de större bröllopspaketen och innebär att vi fotar i ca 30 minuter i samband med en fika då vi pratar oss samman inför dagen. Bilderna kan ni sen använda till tex ert bröllopshäfte, vigselprogram eller till ett bildspel på bröllopet! Be creative! Jag älskar att se hur ni använder era bilder!

Jag strävar efter att leverera era bilder ca 8 veckor efter bröllopet. Jag lägger ner stort arbete på att gå igenom alla bilder, göra urval samt redigera var och en.

1. Vi har en backup plan- vi hittar en plats inomhus eller under tak.
2. Vi hittar en annan tid att ta era bilder. På bröllopet kanske det tex finns möjlighet att smita ifrån lite senare på dagen.
3. Vi embracar regnet och fotar ändå! Vi peppar för att ha roligt!

Detta är ögonblicket då ni ser varandra för första gången på er bröllopsdag. Vi gör något litet speciellt av stunden så ni inte bara möts på en parkering ex.
För att göra något extra speciellt av stunden kan man tex ha skrivit brev till varandra.

Jag skickar en faktura efter fotograferingstillfället. Vid bröllopsbokningar betalar ni en bokningsavgift för att bekräfta bokningen.

Golden hour är tiden när solen går ner och skapar ett magiskt varmt ljus i bilderna. Rekommenderar varmt denna tidpunkt för alla mina fotograferingar. Oavsett väder är det en fin stund att få tillsammans mitt i festen.

Ja, absolut. Min huvudsyssla är bröllop och porträtt av olika slag men jag fotar även interiör, produktfoto, företag, mode osv. Skicka gärna ett mail!

Nej. Redigeringen som jag gör är en del av varför ni anlitar mig.

Om ni av någon anledning behöver ställa in ert bröllop så kommer ni inte få tillbaka er bokningsavgift. Skulle ni flytta bröllopet sker ingen ny bokningsavgift OM ni hittar ett datum med mig under samma säsong eller under lågsäsong kommande år. Jag hoppas ni förstår att detta är min enda inkomst och att jag antagligen har behövt säga nej till andra brudpar på samma datum som ert.

Det skall mycket till innan jag ställer in en fotografering. Jag värdesätter mina par och deras bröllopsdag högt. Skulle det mot förmodan uppstå sjukdom eller dödsfall inom familjen så har jag fantastiska fotokollegor som jag mer än gärna rekommenderar.

DU ÄR GALEN. GLÄDJETÅRARNA SPRUTAR! Bilderna är magiska! Ljuset och redigeringen är så fin. Vi älskar dem! Så mycket kärlek och värme. Det känns som att vi har en skatt hemma nu med alla bilder. Så värdefullt!

"Glädejtårarna
sprutar"

Kind words